Nu begynder verdens største gadgetshow

I morgen åbner verdens største messe om forbrugerelektronik i Las Vegas. PC World er klar med massiv dækning fra gadgetmekkaet, der er kendt som CES. Se her hvad der er i vente.

Netop nu er over 2.500 elektronikfirmaer i fuld sving med at gøre sig klar til verdens største messe om forbrugerelektronik.

Den 7. januar skal de nemlig præsentere alt deres nyeste grej for omverdenen.

Det årlige Consumer Electronics Show (CES), løber af stablen hver januar i syndens by, Las Vegas, og tiltrækker over 140.000 besøgende fra hele verden, inklusive et par tusinde journalister.

CES er årets største fest for gadgetnørder og alle os, der bare er vilde med teknologi og forbrugerelektronik. Det er her mange af årets største og vigtigste nyheder afsløres, og det er på CES, at man kan se hi-tech-opfindelser mange år før, at de rent faktisk er klar til at komme ud i butikkerne.

CES er hvor det sker

Ofte bliver nye teknologier og store produkter også lanceret på CES. Det var eksempelvis på CES 2004, at Blu-ray blev præsenteret for omverdenen, og det var på CES 2008, at HD-DVD fik dødsstødet og måtte smide håndklædet i ringen.

Microsoft afslørede den originale Xbox på CES 2001, og den ikoniske Commodore 64 stjal al opmærksomheden tilbage i 1982.

Den store gadgetmesse gør det også muligt at opleve lækkert grej på helt nært hold. I 2008 kunne vi opleve Panasoncis gigantiske 150-tommer plasma-tv, og sidste år var der et stort fokus på 3D, både i biografen og i hjemmet.

Hvad med 2010?

I år ser det ud til, at der igen vil være et stort fokus på 3D, men teknologien er nu så moden, at vi vil se prototyper på de 3D-tv, som vi vil kunne købe til efteråret. Der vil uden tvivl være et væld af 3D-Blu-ray-film og mon ikke også, Sony vil vise 3D-spil på PlayStation 3.

CES 2010 vil uden tvivl også fokusere på avancerede smartphones, trykfølsomme tablets og trådløse teknologier, der gør det muligt at oplade dine gadgets uden kabler eller sende HD-video til dit stuealter gennem luften.

PC World er selvfølgelig til stede på CES, og vi satser på en intensiv dækning af alle de nye teknologier og mest spændende nye produkter.

Vil du vide, hvad der vil blive stort i 2010, så følg vores CES-dækning her på siden over den næste uges tid. Det bliver stort, det bliver vildt...Det bliver CES!




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere