Skift din strøm-sluger ud med en sparegris

Der er penge at spare, hvis du vælger hardware, som ikke belaster elregningen unødigt. Vi har samlet en håndfuld produkter, der er nogle rene sparegrise.

At skifte de forskellige komponenter i pc'en ud med knap så strøm-tørstige modeller er en effektiv måde at reducere familiens samlede strømforbrug.

Vi har tidligere skrevet om forskelligt software, der kan spare husholdningen for en masse strøm.

Her følger lidt om, hvad hardwareleverandørerne har at tilbyde af strømbesparende produkter.

Store leverandører som Apple og Sony Ericsson gør sig store anstrengelser for at sikre sig en mere grøn profil, men den finansielle krise har lagt en dæmper på den slags initiativer.

Dæmper eller ej, så har mange producenter gode strømbesparende tilbud på hardware-fronten.

Western Digital sælger en hel serie energi-smarte drev med løfter om, at de i gennemsnit sparer fire til fem watt i forhold til andre sammenlignelige komponenter. PC World har testet en af slagsen nemlig modellen 2TB Caviar Green.

Tomgangs-sparegris

Sidste år introducerede MSI et motherboard, der har som et væsentligt formål her i livet at spare noget strøm. Når board'et kører i tomgang, bruger det 10 procent mindre strøm end sammenlignelige boards.

Antec tilbyder strømforsyninger, som, hævder firmaet, er blandt de allermest effektive på markedet. Se mere om strøm-dimserne her.

Endelig har NEC en 17 tommer skærm på menuen, som har en speciel øko-indstilling, der bruger 42 procent mindre strøm set i forhold til andre sammenlignelige skærme. Se NEC's spareskærm MultiSync LCD175M her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere