Artikel top billede

Sæt kulør på de eksterne drev og turbo på USB'en

Eksterne drev med glade farver skruer op for kuløren og humøret på kontoret. Samtidig er de baseret på den nye lynhurtige USB 3.0.

Carribean Blue og Hot Pink er normalt ikke betegnelser, du ser anvendt i forbindelse med eksterne drev.

Men Verbatim har med sine nye Portable Store n' Go Harddiske besluttet sig for at bryde med de traditionelle sorte, beige og hvide it-farver, som dominerer de fleste kontorer.

Den stilbevidste virksomhed kan dermed anvende de nye kulørte eksterne drev til at skille sig ud fra mængden.

USB 3.0 til at overføre terabyte af data

Det er dog ikke de rene distanceblændere, Verbatim lancerer. De eksterne harddiske kommer med den nye USB 3.0-teknologi, der kan overføre 4,8 gigabit per sekund - 10 gange hurtigere end den gamle USB 2.0.

For at opleve de hastigheder kræver det dog, at din pc, mac eller bærbare er udstyret med en USB 3.0-port, hvilket de færreste er i dag.

Har du en USB 2.0-port på din computer, kan du dog sagtens anvende de farvestrålende USB 3.0-drev fra Verbatim. USB 3.0 er nemlig kompatibel med USB 2.0. Her vil du så opleve en USB 2.0-overførselshastighed.

Hvis du ikke kan vente med at udnytte USB 3.0, kan du installere USB 3.0-PCI express i din desktop-computer eller USB 3.0-Express i din bærbare.

Man kommer dog ikke til at opleve de hæsblæsende dataoverførselshastigheder, som USB 3.0 lover, da selve drevets læse- og skrivehastighed formentlig ligger under 4,8 gigabit per sekund. Drevet har 5400 omdrejninger per minut og en cache på 8 megabyte. Business Center har ikke kunnet finde oplysninger om selve drevets læse/skrive-hastighed. 

Drevene fås i to udgaver med hensyn til storagekapacitet; 500 gigabyte og 1 terabyte, og der er præ-installeret Nero BackItUp- og Burn Essentials-software samt Green Button-energibesparende software på drevene.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere