iPad-efteraberen PlayBook imponerer

Amerikansk websted har fået en 10-minutters præsentation af den længe ventede iPad-udfordrer, PlayBook fra BlackBerry. Det ser godt ud!

Apples iPad er med over syv måneders forsinkelse endelig blevet lanceret i Danmark under stort postyr. Det er uden tvivl en lækker gadget, men det ser ud til, at Steve Jobs & Co. får mere end kamp til stregen af canadiske BlackBerry, der næste år kommer ud med PlayBook.
 
PlayBook blev præsenteret tidligere på året, og vi elsker dens imponerende specifikationer, men alle og enhver ved, at hurtig og potent hardware ikke nødvendigvis resulterer i en god brugeroplevelse og fornuftige funktioner.
 
Det ser dog ud til, at PlayBook bliver en værdig konkurrent til iPad - og iPad 2, der forventes lanceres lanceret i løbet af foråret.

Hvordan ved vi det? Det amerikanske websted Boy Genius Report har tilbragt 10 minutter i selskab med PlayBook og en repræsentant for firmaet, der gennemgik maskinens forskellige funktioner. Heldigvis for os fangede de det hele på video - og endda i HD-opløsning.
 
Hurtig og brugervenlig
Vi får demonstreret, hvordan PlayBook håndterer multitasking, og endda gør det på en herlig og brugervenlig måde. Maskinen håndterer fotos, 1080p HD-video og reagerer lynhurtigt på multitouch-kommandoer.
 
Som noget anderledes er hele rammen på PlayBook berøringsfølsom, og du kan altså give kommandoer til maskinen og applikationer ved at røre henholdsvis top, bund og siderne.
 
BlackBerry PlayBook forventes lanceret til foråret og vil have en syv-tommer skærm med 1024 x 768-pixel opløsning. Hjertet er en 1-gigahertz dualcore-processor, der akkompagneres af en gigabyte hukommelse. Den benytter et Unix-baseret operativsystem kaldet QNX, der fungerer ved at dele operativsystemet op i små opgaver, der afvikles selvstændigt og parallelt på processoren.
 
Du kan tjekke den 10-minutter lange video af PlayBook her på YouTube:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere