Amerikanerne går shop-amok på fredag!

Fredag bliver årets vildeste udsalg skudt i gang i USA, og det betyder gadgetpriser så lave, at butiksmedarbejdere risikerer at blive trampet ihjel af tilbudsjægerne.

I dag torsdag er Thanksgiving i USA, og amerikanerne fejrer deres særegne helligdag ved at fortære store mængder kalkun, søde kartofler og græskartærte.

Dagen efter flipper de helt ud og gør det, de er bedst til: shopper!

Fredagen efter Thanksgiving kaldes "Black Friday" og kickstarter udsalgssæsonen op til jul. Kender man lidt til USA, så virker det nogle gange som om, at amerikanerne glæder sig mere til Black Friday end Thanksgiving, hvor man jo skal være taknemmelig for det, man har.

Nej, så er det meget sjovere at stå tidligt op om fredagen og prøve at få fingre i alle de ting, som man (endnu) ikke har.

Det er svært at beskrive Black Friday ordentligt. Shop amok-dagen skal opleves, men måske kan den følgende historie sætte tingene lidt i perspektiv: Sidste år blev en butiksmedarbejder hos Wal-Mart trampet ihjel, da dørene gik op om morgenen, og horder af tilbudsjægere løb ind i butikken for at få fingrene i det bedste grej.

Wal-Mart har truffet en række foranstaltninger for at undgå en gentagelse af sidste års katastrofe, og flere andre butikker og kæder prøver i år at styre kunderne bedre, blandt andet ved at give kuponer til de bedste tilbud og sprede tilgængeligheden over flere dage.

For gadgetelskere er der da også meget at komme efter. Best Buy-kæden byder for eksempel på et 46-tommer Samsung 1080p fladskærms-tv med LED-bagbelysning til 1.600 dollar, eller cirka 8.000 kroner. Hvis du er mere til plasma-teknologien, så kan du også finde et Samsung 50-tommer med 1080p-opløsning til 898 dollar, hvilket er omkring 4.500 kroner. Eller hvad med en Garmin nuvi 205w GPS for 100 dollar (500 kroner)?

Nysgerrig efter at se hvad amerikanerne betaler for deres hi-tech-grej på fredag? Tjek tilbudsavisen fra Best Buy her!




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere