Gratis program lader dig fjernstyre computere

Med TeamViewer kan du fjernstyre dine venners computere og hjælpe dem med at løse it-problemer. Du behøver derfor ikke bevæge dig ud i vinterkulden. Download det gratis program her.

Det er lige før, vi får frost i næsen, hvis vi går udenfor i øjeblikket.

Derfor er det heldigt, at vi kan klare mange ting foran pc'en.

Vi kan betale regninger, læse nyheder, købe julegaver - og så kan vi faktisk også hjælpe med at løse it-problemer, der er opstået på computere, der tilhører venner eller familie.

Selv om deres computere står fysisk et andet sted, behøver du ikke forlade din varme kontorstol, hvis du skal yde it-support.

Med programmet TeamViewer er det ganske enkelt muligt at få direkte adgang til onkel Johns computer og installere antivirus og anden software. Det kræver naturligvis, at onkel John har installeret TeamViewer på sin pc, som skal være tændt og på nettet.

Vi har tidligere skrevet om TeamViewer, og du kan her få en gennemgang af, hvordan programmet virker.

Det er gratis for forbrugere at benytte TeamViewer, der netop er kommet ud i en ny udgave til Windows.

I den aktuelle version 6 er det blevet nemmere at kommunikere via chat mellem den, som hjælper, og den der får hjælp på sin pc. Samtidig er design piftet op, og programmet er blevet hurtigere.

Download TeamViewer 6 her

Ifølge TeamViewers egne oplysninger har programmet flere end 100.000.000 brugere på verdensplan. Det bruges blandt andet i virksomheder som Canon, Philips, Microsoft og Intel.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere