Artikel top billede

Gratis adgang til et væld af Google-applikationer

Små virksomheder, der anvender Google Apps, får nu et meget større udvalg af applikationer. Se de nye muligheder her.

Nogle gange kan der måske være for mange valgmuligheder.

Det ved enhver, der har prøvet at købe en skinke-og-ost-sandwich i en amerikansk sandwich-bar. Den uskyldige bestilling på noget så prosaisk som en sandwich med skinke og ost kan udløse en lang række spørgsmål fra den venlige ekspedient, der uden tvivl har lært, at kunden er i centrum og kundens ønsker er lov.

"Ønsker du tomat, agurk, jalapenos, chili, løg, salat, æg ...(og herefter følger en fem minutter lang opremsning af tilbehør) i din sandwich?"

Er du modig og vælger en eller flere af det tilbudte tilbehør i din sandwich, eksempelvis agurk, skal du være forberedt på endnu en lang række spørgsmål:
"Skal agurken være finskåret, syltet, gerkhin, saltet...(osv.)?"

Inden du har set sig om, har du brugt lige så meget tid på at finde frem til den helt rigtige sammensætning af ingredienser (mange af dem kendte du ikke, inden du gik gennem døren til sandwich-baren) til din skinke-og-ost-sandwich, som du kunne have brugt på at nyde en tre retters menu i en restaurant.

Fra 6 til over 60 applikationer

I bedste amerikanske sandwich-bar kunden-skal-have-flere-valgmuligheder-end-han-reelt-ved-eksisterer-stil, har Google forleden udvidet antallet af applikationer som virksomheder har adgang til via Google Apps.

Hvor brugere af Google Apps for Business tidligere havde adgang til Gmail, Calendar, Google Docs, Google Groups, Google Video og Google Sites, får de nu adgang til mere end 60 forskellige applikationer.

Det er muligt for en Google Apps-administrator at vælge, hvilke brugere der har adgang til bestemte applikationer.

Virksomheder, der begynder at bruge Google Apps fra nu af, vil automatisk få adgang til den store palette af applikationer, mens nuværende Google Apps-brugere i løbet af de næste par måneder vil få adgang til herlighederne.

Kan eksisterende Google Apps for Business-brugere ikke vente, kan de allerede nu gå i gang med at se på de mange muligheder ved at gå ind i Google Apps Administrator Control Panel.

Læs også om Office 365, Microsofts tilbud til mindre virksomheder.

Nedenstående video fortæller om ændringerne for Google Apps, og du kan læse mere her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere