Artikel top billede

Sådan får du orden på dit Windows-skrivebord

Er dit Windows-skrivebord også blevet ramt af galoperende ikonitis? Se her, hvordan du med et gratis program kan få genetableret overblikket på dit Windows-skrivebord.

Har du svært ved at bevare overblikket, fordi du har alt for mange ikoner på dit skrivebord?

Så kan løsningen måske være at anvende det lille utility-program Fences, der kan indhegne forskellige typer af programmer.

Ved at placere ikoner for programmer af samme typer i små indhegninger kan du hurtigere finde rundt på dit skrivebord.

Eksempelvis kan du lave en indhegning til dine powerpoint-præsentation, en til dine Word-dokumenter og en til dine kontorprogrammer. Det giver et hurtigt overblik.

Få ikonerne til at forsvinde - midlertidigt

Dobbeltklikker du på et tomt område af dit Windows-skrivebord, vil alle dine ikoner og Fences forsvinde. Dobbeltklik igen og dine ikoner og og Fences vises igen på skrivebordet.

Det lille utility program, der kører på Windows XP, Windows Vista og Windows 7, giver dig også mulighed for at gemme forskellige placeringer af Fences, afhængig af hvilken monitor-konfiguration du anvender.

Fences fås i en gratis version og kan downloades her.

Gratis version er rigelig 
Betalingsversionen Fences Pro koster 19,95 dollar, og for det får du blandt andet automatisk gruppering af ikoner i Fences baseret på filtype, navn og en række andre kriterier. Fences Pro nedtoner også automatisk de enkelte Fences, indtil du fører musen henover dem.

Den gratis version indeholder efter Business Centers mening den væsentligste funktionalitet, så start med at downloade den gratis version, inden du eventuelt køber Pro-versionen.

Nedenstående video viser nogle af mulighederne med Fences.

Læs også
Download: Giv dit skrivebord en lækker opdatering




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere