Artikel top billede

Office-dokumenter kan synkroniseres med Google Docs

Google er snart klar med plugin, der gør det muligt at synkronisere Office-dokumenter med Googles online-systemer. Se hvordan du kombinerer Microsofts velkendte kontor-program med mulighederne i Google Docs.

Du har nok hørt om forskellige måder at anvende online-systemer - eller cloud computing som det kaldes på it-dansk  - på. Eksempelvis kan online-systemer gøre det nemt at dele dokumenter mellem kolleger i forskellige egne af Danmark og verden. Ligeledes kan dokumenter, der er gemt et sted på internettet, være nemme at tilgå fra forskellige platforme (et andet ord på it-dansk) som computere, håndholdte computere og smartphones.

Et af de online-systemer er Google Docs, som virksomheden Knud E. Dan i slutningen af sidste år begyndte at anvende i stedet for Exchange og Microsoft Office

Kombiner det velkendte med det det nyes muligheder

Men du har måske allerede installeret Microsoft Office i din virksomhed og er egentlig godt tilfreds med at anvende Microsofts kontor-pakke. 

Når I skal samarbejde om et dokument, klarer I jer med at sende dokumentet som en vedhæftet fil i en email og slå "registrer ændringer" til, når I kommenterer og retter i dokumentet. Det kræver lidt dokument-jonglering, hvor tungen skal holdes lige i munden, hvis der er flere personer, der kommer med rettelser og ideer til et dokument på den måde.

Nu får du snart mulighed for at kombinere den velkendte Microsoft Office-pakke med mulighederne i et online-system som Google Docs.

Backup af Office-dokumenter i Google Docs

Google har nemlig frigivet et stykke software - et plugin - kaldet Google Cloud Connect til Microsoft Office, der gør det muligt at synkronisere Office-dokumenter med Google Docs.

Med synkronisering menes, at når Office-brugere gemmer et Office-dokument på sin lokale computer, bliver det også automatisk gemt i Google Docs. Du får således automatisk skabt en backup af dit Office-dokument i Google Docs. Det dokument kan nu tilgås fra andre pc'er og smartphones.
Google Cloud Connect fungerer med Office 2003, 2007 og 2010.

Nedenstående video viser, hvordan Microsoft Office og Google Docs bindes sammen af Google Cloud Connect.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere