Artikel top billede

Sådan får du overblik på mobiltelefonen

Se her, hvordan du gratis får overblik over alle de informationer, som din Android-smartphone indeholder.

Informations-overload.

Det var et udtryk, som var moderne for nogle år siden. Nu er vi, vist nok, ved at vænne os til at håndtere al den information som med smartphones nu bogstavelig talt er inden for rækkevidde af vores fingerspidser. Men risikoen for overload er ikke blevet mindre.

En af de gode ting ved smartphones er, at de forsyner dig med information fra et utal af forskellige kilder. Der er telefonbeskeder, sms'er, emails, twitter-feeds, Facebook-opdateringer og nyheder fra forskellige nyhedssites. En af udfordringerne er at skabe et overblik i informationsstrømmen. 

Al vigtig information ét sted

Her kommer Android-app'en Slidescreen ind i billedet. Den samler al vigtig information på ét skærmbillede på din Android-mobil: Sms, opkald, Gmail, kalender, Google Reader, samt Twitter- og Facebook-beskeder.

Slidescreen kan erstatte den traditionelle Android Homescreen, så Slidescreen er den skærm, som du ser, når telefonen er tændt. Hvorvidt man kan lide det, er nok en smagssag. 

Men Slidescreen-app'en giver dig et hurtigt overblik over de mange informationer, som din smartphone giver dig.

Slidescreens skærmbillede er delt op i to halvdele.

Personlige og generel information 

Øverst er der de mere personlige oplysninger om telefonopkald, sms, emails og kalender.

Nederste halvdel er reserveret til mere generelle informationer som nyheder og aktiekurser, ligesom slidescreen kan opdateres med Twitter-feeds.

De to skærmdele adskilles af en bjælke, en slidebar, der indeholder information som dato, tid, samt oplysninger om netforbindelse og vejrudsigten.  

Ideen bag Slidescreen er den samme, som Window Phone 7 bygger på. I stedet for at du skal starte diverse apps for at finde forskellig information, bliver informationen samlet og vist ét sted.

Indtil videre synkroniserer Slidescreen emails med én Gmail-konto, men producenten af Slidescreen Larva Labs lover, at det fremover vil blive muligt at have flere konti og andre end Gmail.

Slidescreen kommer i en gratis version og i en Pro-version, der koster 6,99 dollar.

Sådan virker Slidescreen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere