Artikel top billede

Sæt turbo på din arbejdsdag med disse 10 programmer

Vil du gerne have mere fra hånden på arbejdet? Gør din hverdag mere produktiv med det bedste software fra 2010, samtidig med at du beskytter din pc. Download her.

Bliv mere produktiv på arbejdet med vores udvalgte software, heriblandt Microsoft Office 2010, PC Tools Internet Security 2011 og Adobe Creative Suite 5.
 
Microsoft Security Essentials
 
Antivirussoftware; gratis.
 
Når Microsoft begynder at interessere sig for en ny kategori, er det med at høre efter. Og når produktet er så solidt som dette, så kan det decideret omdefinere kategorien. Dette antivirus-værktøj giver dig alt, hvad du behøver - nem malware-sporing i en lettilgængelig pakke med et veldesignet interface - og så brokker det sig ikke unødvendigt. 
 
Download 

Google Chrome
 
Webbrowser; gratis.

Førstevalget i vores test er både hurtig og veldesignet, har et rent og funktionelt interface, understøtter rigeligt med add-ons og tilbyder stærke sikkerhedsfunktioner. Chrome tilbyder desuden gode muligheder for at personliggøre browseren. 
 
Download 


Microsoft Office 2010

 
Kontorpakke; starter fra omkring 1500 kroner.
 
Efter i årevis at have overgivet online-produktivitetspakkerne til Google Docs har Microsoft nu endelig indbygget webapplikationer i den seneste Office-pakke. Word, Excel og PowerPoint kan nu alle samarbejde online. Derudover indeholder PowerPoint mulighed for video-redigering og playback, lækre overgange og et lettilgængeligt værktøj til broadcast af slideshows på nettet. 
 
Download 

Adobe Creative Suite 5

 
Design-software; starter fra omkring 10.000 kroner.
 
For dem, der arbejder med design, er CS-pakken en klassiker. Adobes CS5 introducerer helt nye forbedringer og forskellige web-funktioner.    

Download 

Norton Antivirus 2011

 
Antivirus-software; omkring 200 kroner om året for licens til en enkelt pc.
 
I vores test har Norton konsekvent scoret høje point for malware-sporing. Programmets veldesignede interface er desuden nemt at arbejde med. 
 
Download 

Få styr på dine gode ideer

XMind

 
Produktivitetssoftware, findes gratis og i en version til knap 270 kroner.
 
Download 

PC Tools Internet Security 2011

 
Sikkerhedspakke; godt 270 kroner for licenser til tre pc'er.
 
Pakken giver god værdi for pengene, og produktet har scoret høje point for malware-sporing i vores tests. 
 
Download 

Genieo

 
Browser-add-on; gratis.
 
Denne add-on til Firefox eller Internet Explorer holder øje med ens aktiviteter på nettet og skaber med det udgangspunkt en nyhedsorienteret hjemmeside med historier, som man rent faktisk interesserer sig for. Og bare rolig: Din søgehistorie bliver kun gemt lokalt. 
 
Download

Adobe Photoshop Lightroom 3

 
Billed-software; godt 1600 kroner.
 
Ud over at tilbyde værktøj, som kan sortere, organisere, fremkalde og publicere billeder, udvider version 3 Lightrooms fleksibilitet med en ny støjreducerende motor og forbedret RAW-behandling, såvel som med et mere strømlinet workflow.
 
Download

Ubuntu 10.10

 
Styresystem; gratis.
 
Ubuntu Linux er en god måde at puste nyt liv i en aldrende pc eller frigøre sig fra kommercielt software. Men endnu bedre er det, at Linux sandsynligvis udgør den mest sikre pc-platform, man kan vælge. 
 
Download

Oversat af Marie Dyekjær Eriksen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere