Artikel top billede

Direktører og it-chefer falder i løn

Computerworlds lønstatistik viser, at gruppen af direktører og it-chefer er faldet i løn. Se her, hvordan de forskellige jobgrupperinger klarer sig, og om du får lige så meget i løn som dine kolleger.

I Computerworlds store lønstatistik for 2010 er der ikke meget at komme efter for herrerne og kvinderne, der er højt på strå.

Lønnen i gruppen for direktører og it-chefer er nemlig faldet 2,1 procent det seneste år. Gruppens gennemsnitsløn er faldet fra 54.588 til 53.463 kroner.

Samtidig har direktørerne og it-cheferne affundet sig med situationen. 51 procent af personerne i gruppen svarer, at de er tilfredse med lønudviklingen i det seneste år.

De er da også stadig den gruppering, der har den højeste løn på it-jobmarkedet.

Projektledere er årets højdespringere

Årets højeste lønstigning skal findes i gruppen af projektledere. De har samlet set hevet 5,0 procent mere hjem i løn det seneste år.

Det er en stigning fra 41.714 til 43.783 kroner.

Det betyder dog ikke, at denne gruppe er mere tilfreds med lønudviklingen end andre grupperinger. Her er det kun 49 procent som svarer, at de er tilfredse med lønudviklingen.

Årets næsthøjeste lønstigning tilfalder gruppen af webudviklere. De er i det forgangne år gået fra en gennemsnitlig løn på 34.458 til 35.821 kroner. En stigning på 4,0 procent.

Du kan tjekke gennemsnitslønningen for alle grupperingerne her: Computerworlds lønstatistik 2010.

Lønstatistikken 2010 er gennemført af Computerworld og Loyalty Group i samarbejde med SCR-Gruppen. Undersøgelsen bygger på svar fra 2.458 it-ansatte og er foretaget i perioden juni til august 2010.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere