Her er den komplette guide til Android

Nu kan du få fingre i en gratis bog om Android og alle de mange muligheder, der findes i Googles mobile styresystem. Læs den her.

På rekordtid er Android gået fra at være en tanke hos Google til at være et dominerende styresystem til mobiltelefoner.

Samsung, HTC og Sony Ericsson er blandt de producenter, der spytter telefoner ud med Android, men en egentlig guide til styresystemet følger sjældent med.

Derfor har Completeguides.net sat sig for at strikke en brugermanuel sammen, der med store ord lover at være den komplette guide til Android.

Vores norske søstersite pcworld.no har spottet guiden, der er skrevet af Kevin Purdy. Den dækker alt, hvad du skal vide om Android, og ifølge vores norske kolleger er den skrevet på letforståelig engelsk.

Guiden er gratis, hvis du læser den på nettet, og over 16 kapitler dækker den alt fra Android Market til navigationssoftware.

Det er også muligt at downloade guiden, men så skal du have kreditkortet op af lommen.

Det koster ni dollar, cirka 50 kroner, at få en PDF-version af guiden. Det er desuden muligt at få fingre i en rigtig bogudgave, og den koster 20 dollar, cirka 110 kroner.

Du kan læse den komplette guide gratis her.

Hvis du køber bogen, skal du vide, at Androids mobile styresystem ikke er færdigt, men løbende udvikler sig.

Derfor vil det få nye funktioner de kommende år. I øjeblikket er Android ude i version 2.2, men Google arbejder lige nu på version 2.3, der går under navnet Gingerbread.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere