Tre gode udvidelser til Internet Explorer

Er Microsofts Internet Explorer din foretrukne browser, når du skal surfe nettet tyndt for stort og småt, så tjek disse tre udvidelser. De kan hver især hjælpe dig med små, men nyttige opgaver.

Hvis du har fulgt med her på siden, er du måske faldet over flere gode udvidelser til Internet Explorer som IESessions og IECopySelectedLinks.

Men hvorfor stoppe der? Vi har fundet tre andre smarte udvidelser til Microsofts browser, tjek dem ud her:

RCGoogle

Nogle gange går det hurtigt, når en web-adresse bliver skrevet i teksten på en webside, og er url'en forkert, får man ikke meget ud af at klikke på den. Medmindre man har installeret udvidelsen RCGoogle til Internet Explorer.

Med denne udvidelsen kan du markere en url, der er skrevet forkert (for eksempel "http:yahoo.com" eller "http://www. yahoo.com"), højreklikke og vælge "Open selected URL". Så bliver websiden fundet frem, til trods for at webadressen ikke står korrekt.

Det er dog ikke alle forkerte url'er, udvidelsen kan klare, men almindelige typos med slåfejl kan være mulige at åbne alligevel. Og så slipper man for at kopiere den forkerte url op i adresselinjen, rette den og trykke 'enter'.

Du finder RCGoogle her.

Favorites Search

Har du gemt flere foretrukne websider, end du har megabyte i din computers hukommelse, så kan Favorites Search være et tidsbesparende værktøj for dig.

Udvidelsen installerer en mulighed for hurtigt at søge i dine foretrukne, hvis du har svært ved at finde en webside, du tidligere har gemt.

Udvidelsen søger i både navnet og url'en, og du kan hente Favorites Search her.

IEAlias

De websider, du bruger meget, har du naturligvis gemt under dine foretrukne. Men et alternativ til at hente en webside hurtigt frem er IEAlias.

Udvidelsen giver dig mulighed for at tildele et tag til en bestemt webside - for eksempel "pcw" til www.pcworld.dk.

Du har frit valg og muligheder, og bagefter behøver du bare at indtaste det pågældende tag i adresselinjen, trykke på 'enter', så dukker websiden frem.

Du finder IEAlias her (scroll lidt ned på siden, der åbner).

OPDATERET

En læser har skrevet til os, at IEAlias ikke virker, hvis man har installeret Google Toolbar. Tak for tippet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere