Artikel top billede

Få styr på kørselsregnskabet med GPS

Udskyder du også dit kørselsregnskab, fordi det er noget bøvl? Læs her, hvordan du kan få det udfyldt automatisk.

Sælgere, konsulenter, håndværkere og andre, der kører meget rundt i deres bil til kunder og leverandører, kender problemet.

Kørselsregnskabet er ikke altid lige noget, man får holdt ajour, hvilket kan give problemer, når man en uge eller to senere forsøger at huske, hvilke kunder man besøgte hvornår.

Der findes dog smarte løsninger, der hjælper dig til stort set automatisk at få udfyldt dit kørselsregnskab.

En af dem er danske Autolog, der med sin Autolog kørebog tilbyder at holde styr på de kørte kilometer ganske automatisk. Det sker ved hjælp af en lille  GPS datalogger, der lægges i en bils forrude. Her vil den registrere, hvor bilen kører hen, ved at optage GPS-koordinater.

Når man kommer tilbage til kontoret, tilslutter man den lille autologger til USB-stikket på sin computer, og de optagne GPS-koordinater overføres til Autologs Kørebogs-program, hvor GPS-koordinaterne omdannes til ruter og et færdigt kørselsregnskab i overensstemmelse med skattevæsenets regler.

Autologgen fås i forskellige modeller, hvor man kan vælge, om Autologgen blot passivt skal registrere kørsel, eller om den skal videresende GPS-data til en server, så der løbende kan holdes øje med, hvor bilen kører hen. Autolog kan også kombineres med Garmins navigationsenheder.

I Gold-versionen af Autolog er der også automatisk udfyldning af timesedler.

Prisen starter på 1430 kroner og går op til 3430 kroner. Hertil kommer et årligt abonnement på mellem 559,20 kroner og 999 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere