Alt du skal vide om Google-fladskærmen fra Sony

Sony er klar med verdens første Google-fjernsyn, som forsøger at smelte tv og internet sammen. Vi giver dig alle detaljer om fladskærmen her.

Tidligere på ugen afslørede Sony alle detaljer om sin længe ventede fladskærm, der har Google TV indbygget.

Google TV er søgegigantens bud på at få fjernsyn og internet til at smelte sammen.

Mens Logitech tidligere har fremvist Google-boksen Revue, der sender din nuværende fladskærm på nettet, så udmærker Sonys tv sig ved at være det første rigtige Google-fjernsyn.

Det har altså både hard- og software indbygget til at give dig en onlineoplevelse, som Google har skræddersyet.

Fladskærmen kaldes Sony Internet TV, og den fås i størrelserne 24, 32, 40 og 46 tommer. Priserne ligger mellem 599 dollar, cirka 3.200 kroner, og 1.399 dollar, cirka 7.500 kroner.

Alle fjernsyn er baseret på den moderigtige LED-teknologi - på nær LCD-modellen på 24 tommer - og det er kun amerikanerne, som kan få fingre i Sony Internet TV. Fladskærmene er ude i de amerikanske butikker i løbet af oktober.

Google TV kører på søgegigantens Android-platform, som vi kender fra mobiltelefoner.

Der er dog i første omgang ikke adgang til Android Marked, hvor det er muligt at downloade apps, altså små programmer. Ifølge Sony vil det først være muligt at downloade indhold fra Android Marked til fladskærmen i begyndelsen af 2011.

Fjernsynet har dog allerede en række pre-installerede programmer, der fungerer med YouTube, Twitter og musiktjenesten Pandora.

Selve brugergrænsefladen er bygget op omkring browseren Google Chrome

For at styre løjerne på skærmen kræver det et godt greb om fjernbetjeningen, der er udstyret med et QWERTY-tastatur.

Det vil sige samme placering af bogstaver, som du kender fra keyboardet på dit skrivebord.

Hvis du har en Android-mobil, vil det også være muligt at bruge den som fjernbetjening. Det kræver dog, at du downloader en app til telefonen fra Andoid Marked.

Sonys Internet TV går på nettet via Wi-Fi, så du slipper for at trække kabler gennem stuen.

Sony har ikke meldt ud, om vi kommer til at se Sony Internet TV herhjemme.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere