Asus G71 spillebærbar med quadcore processor

Spillefolket er notorisk svært at lave bærbare computere til. Men folkene fra Asus gør regelmæssigt forsøget, og denne gang ser de ud til at ramme plet. Se de nye bærbare med monsterpower her.

Asus spillebærbar med quadcore processor

Asus vil gerne etablere deres Republic of Gamers, undermærket på motherboards og nu også bærbare.

Derfor kan du fra sidst i september vælge mellem to nye spillebærbare kaldet G71V på 17 tommer og G50V på 15,4 tommer.

Fælles for dem begge er, at de er bygget på Intels nyeste PM45 bundkort og udstyret med kraftige 9700M GT grafikkort fra Nvidia.

Og for at du ikke skal blive distraheret i spil, har både G71V og G50 en ekstra lille skærm indbygget, som udelukkende anvendes til chat-beskeder.

Mulighed for quadcore bærbar

Andre specifikationer er muligheden for at få G71V leveret med en Intel QX9300 processor med fire kerner til de virkelige hårde opgaver. Og kan det ikke blive ekstremt - og dyrt - nok kan du også vælge fire gigabyte ram, en terrabyte harddisk (2 x 500 gigabyte) samt en intern Blu-Ray-brænder.

Den mindre G50V kan leveres med to 320 gigabyte harddiske samt muligheden for Blu-Ray-brænder. Vægten for G71V kendes desværre ikke, men G50V vejer ifølge Asus 2,8 kilo med et 6-cellet batteri.

G50 burde være på markedet i skrivende stund, mens G71V ankommer sidst i september. Priserne starter på 11.899 kroner for en G50V og på 15.799 kroner for en G71V.

Specifikationer og flere billeder




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere