Onsdag blev salget af hosting-service-sitet Bitbucket offentliggjort.
Det australske software-firma Atlassian har købt firmaet for mellem fem og 15 millioner, oplyser grundlæggeren af Bitbucket.org, den 25-årige dansker Jesper Nøhr, til Computerworld.
"Jeg må ikke sige, hvor meget vi har fået for BitBucket, men vi kan sige, at det er mellem fem og 15 millioner danske kroner. Jeg ved ikke om det hjælper. Men jeg må ikke sige, hvor meget det er," siger han.
Bitbucket.org har eksisteret i to og et halvt år, og er en service, hvor man kan hoste sine projekter og sin source-kode.
Siden er baseret på Mercurial og henvender sig til programmører og udviklere.
Bitbucket er udviklet af den 25-årige Jesper Nøhr, og begyndte oprindeligt som et sen aften/weekend-projekt.
Projektet havde på salgstidspunktet over 60.000 brugere.
Headhuntet til Opera
Som 18-årig blev Jesper Nøhr, der kommer fra Holstebro, headhuntet til Norge for at arbejde som software-ingeniør for Opera, der står bag browseren af samme navn.
Opera blev interesseret, efter at være stødt på open source-projekter på nettet, som den unge dansker havde skrevet i programmeringssproget Perl.
Tre år senere flyttede Jesper Nøhr til Holland, hvor han grundlagde konsulentfirmaet Avantlumiere.
I mellemtiden udviklede han Bitbucket, og da firmaet begyndte at generere penge nok, flyttede han med kæresten til Grækenland.
Målet er 300.000
I øjeblikket er Jesper Nøhr bosat i Sydney, Australien, hvor Atlassian har ansat ham som teknisk leder på Bitbucket-projektet med ansvar for arkitektur og de øvrige programmører.
Han vil dermed forsat være med til at føre produktet videre.
"Grunden til, at jeg overhovedet ville sælge, var, at de har cirka samme ide om, hvor projektet skal gå hen, som jeg selv har," siger han.
"Der skal sådan set bare ske det, at Atlassian smider en masse folk bag det, og at selskabet har pengene til at lave en masse ændringer, som vi ikke havde selv," uddyber han.
Herfra skal sitet gøres bedre, have flere features og gøres med stabilt og hurtigere.
"Vi regner med, at vi kan nå op på 300.000 brugere inden for de næste to år. Det er vores mål," siger Jesper Nøhr til Computerworld.