Overvåg din bolig nemt

15 minutter. Så kort tid tager det at sætte videoovervågning op i hjemmet. Det lover Logitech, som er klar med ny række sikkerhedskameraer.

Hidtil har Logitech mest været kendt for sine mus, tastaturer og webcams, men nu er turen kommer til sikkerhedskameraer, der skal overvåge boligen, mens du er på ferie, på arbejde eller på farten.

Logitech lover, at det bliver en nem opgave at sætte udstyret til.

15 minutter, så burde det virke, og du skal ikke til at konfigurere et netværk eller trække nye kabler. Det skyldes, at Logitechs trådløse videosikkerhedssystem anvender teknologien HomePlug.

Den sørger for at forbinde og transmittere videodata via hjemmets eksisterende el-ledninger.

For at komme i gang skal der installeres software på computeren, forbindes en USB-modtager og kameraet tilsluttes. Ifølge Logitech krypterer HomePlug videosekvenserne, så de ikke skulle falde i de forkerte hænder.

Kameraet reagerer på bevægelse, og det kan selv gå i gang med at optage til computerens harddisk. Så det kræver altså, at din pc kører, mens du ikke er hjemme, og din elregning får nok et pænt spark i bagdelen.

Samtidig må vi ikke håbe, at en eventuel indbrudstyv tyv stjæler computeren med al videomaterialet af hans eget indbrud… Så helt sikkert er systemet ikke.

Få besked på mail

Videosystemet kan sættes op, så du får en besked via e-mail eller på din mobil, hvis kameraet har registreret bevægelse. Du kan også logge ind med kodeord og se live video fra dit hjem - enten fra en pc eller en Windows Mobile telefon.

Systemet kan håndtere op til seks kameraer.

Logitech har valgt at spytte et mindre arsenal af nye sikkerhedskameraer på gaden, og her gælder det om at holde tungen lige i munden:
Logitech Indoor Video Security Master System, Logitech Outdoor Video Security Master System, Logitech Clock Video Security Master System, Logitech Indoor Add-On Camera, Logitech Outdoor Add-On Camera og Logitech Clock Add-On Camera.

Alle kameraer skulle være ude i butikkerne i løbet af september. Vi har kun prisen i euro i øjeblikket, og den er 299. Det svarer cirka til 2.250 kroner.

Vi håber at kunne teste et af produkterne i løbet af efteråret.

Logitech er i øvrigt ikke den eneste producent af sikkerhedsudstyr til at overvåge hjemmet. Der findes flere andre lignende løsninger, som har været på gaden et stykke tid. Vi har tidligere blandt andet skrevet om et IP-kamera fra D-Link, der kunne sende levende billeder til en 3G-mobil.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere