Artikel top billede

Sådan ringer du gratis på mobilen

Ejere af Android-telefoner kan nu ringe gratis. Se her hvordan.

Din virksomhed kan spare penge, hvis I anvender Android-baserede mobiltelefoner som HTC Desire, HTC Legend og Motorola Milestone/Droid.

Vopium-app'en til Andrid-mobiltelefoner er nemlig kommet i en ny version, hvor man kan ringe gratis til andre Vopium-, Skype- eller Gtalk-brugere enten via trådløst internet eller mobil 3G.

Sådan gør du

Download den nye Vopium-app og sørg for at aktivere Wi-Fi og 3G-opkald.   

Besparelsen er ligetil, hvis du og dine medarbejdere har adgang til trådløst internet (Wi-Fi).
 
Alle opkald mellem dine medarbejdere og dig vil nu gå gratis via det trådløse internet. Har I kunder eller partnere, der anvender Skype eller Googles GTalk, vil kald til dem også være helt gratis.

Er I ikke i nærheden af Wi-Fi, kan I anvende mobilt bredbånd over 3G, hvilket også er gratis. Her skal man dog huske på, at der eventuelt kan være begrænsninger på, hvor mange megabyte 3G datatrafik man kan have per måned, før det kommer til at koste ekstra. Tjek lige med din mobiloperatør.

Opkald til fastnet- eller mobiltelefoner

Vopium har indbygget en telefonfunktion, der sørger for,
at der altid ringes eller sms'es til den laveste pris, enten via almindeligt mobilopkald, det mobile 3G-datanet eller Wi-Fi. Ringer man eksempelvis til et udenlandsk nummer, sendes opkaldet over Vopiums servere, hvilket ifølge Vopium gør opkaldet op til 90 procent billigere.

Ringer man til en dansk fastnettelefon fra sin Androidmobil
over Wi-Fi eller datanet, koster det 15 øre med Vopium.  
Ringer man til en anden mobil, sørger programmet for, at man ringer via sin normale mobiludbyder, da det er billigst.

Lige nu tilbyder Vopium, at man kan teste programmet gratis. Det giver adgang til 15 minutters gratis taletid og 15 sms'er.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere