Klumme: Danmark er fuld af kloge og initiativrige mennesker med mange gode ideer. Men rammerne for iværksætteri og innovation er simpelthen ikke til stede.
14. december 2020 kl. 10.00 |
læs »
Klumme: I it-branchen bruger mange begrebet at være ”innovativ”. Men hvad vil det egentlig sige, at være såkaldt innovativ? Og er vi i det hele taget de ”cutting-edge” pionerer, som vi går og forestiller os? Eller er vi derimod stok-konservative, for kommercielt tænkende og uden den store lyst til at opfinde virkelig gode og langtidsholdbare produkter?
20. november 2020 kl. 14.24 |
læs »
Klumme: I it-branchen har vi i mange år prøvet på at kede både vores kunder, vores forhandlere og os selv til døde. De fleste kender begrebet ”Death by PowerPoint”. Det skyldes ikke uhøflighed men uvidenhed om, hvordan vi fungerer.
26. oktober 2020 kl. 11.40 |
læs »
Klumme: Man kan ikke forvente, at alle udvikler sig lige hurtigt, da civilisationens udvikling er ikke en ”overnight quick-fix”. Det er en kontinuerlig proces.
22. september 2020 kl. 10.20 |
læs »
Klumme: Jeg tror mange mennesker ville have godt af at identificere og acceptere deres begrænsninger. For vi kommer altså til at sluge nogle kameler snart.
16. september 2020 kl. 10.00 |
læs »
Klumme: Alle os, beskæftiger os med teknologi og dennes udbredelse, har et implicit ansvar for, at teknologerne bliver anvendt til godgørende formål. I mit firma kalder vi det ”A force for good”. Det handler om, at forbedringer ikke har noget slutmål – forbedringer er en kontinuerlig proces.
7. september 2020 kl. 14.58 |
læs »
Klumme: Næste gang du møder en klassisk bodybuilder i camouflagetøj, baseball-hat og strop t-shirt, så pak dine antagelser væk. Du ved aldrig hvem du taler med. Virkelig kompetence kan komme i mange forklædninger.
10. august 2020 kl. 11.31 |
læs »
Klumme: Ops handler i virkeligheden om at få it til at glide nemmere. Sværere er det såmænd ikke. Her får du begreberne og overblikket.
17. juli 2020 kl. 10.45 |
læs »
Klumme: Her i it-branchen er mange nok blevet konfronteret med Work/Life-harmony-konceptet. Men findes et sådant koncept i virkeligheden? Eller er det bare noget, som der står på en plakette på væggen i receptionen?
13. juli 2020 kl. 12.05 |
læs »
Klumme: Når man inden længe teknologisk kan kortlægge og få adgang til din hjerne og dermed manipulere med denne, så kan din hjerne også hackes. Og hvis din hjerne kan hackes, så kan den også manipuleres til at have nogle værdier og holdninger, som du ikke nødvendigvis er født med. De mange teknologiske fremskridt rummer en masse ”unknown unknowns," som vi kommer til at skulle tage stilling til.
18. juni 2020 kl. 09.50 |
læs »