Avatar billede Kappelskov Nybegynder
17. november 2014 - 17:30 Der er 2 kommentarer

Gemme mails i filstruktur på server

Vi vil gerne kunne arkivere vores mails i vores filstruktur på serveren, så alle medarbejdere kan se mails, når de slår op på kunden i stifinder/explorer.
Vi kunne godt tænke os, at man automatisk fik en box frem, når man sendte en mail, hvor den spørger hvor man vil gemme mailen. Hvis man så kunne nøjes med at taste et kundenummer ville det være fedt i stedet for, at skulle klikke sig vej gennem filstrukturen. Kan det lade sig gøre? Hører gerne om mulige smarte løsninger.
Vi bruger Outlook 2010 og alle medarbejdere logger på firmaets "skrivebord" for at arbejde. Det er også herfra at alle programmer afvikles.
Avatar billede Infectuz Nybegynder
20. november 2014 - 14:54 #1
Benytter i Exchange server?
Avatar billede Kappelskov Nybegynder
21. november 2014 - 12:46 #2
Ja
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester