Avatar billede Flaere Nybegynder
27. maj 2014 - 18:19 Der er 1 kommentar

Ny computer!

Hej Eksperten.dk.

Da jeg for nylig har haft Konfirmation, har jeg en masse penge der skal brændes af på en stationær gaming computer. Mit budget ligger på de ca. 14.000 kr.

Egentlig var det meningen at jeg skulle have bygget min egen computer, men tror ikke jeg ved nok om det. Derfor havde jeg tænkt at jeg ville bestille en computer fra SharkGaming.

Så nu er mit spørgsmål om en af jer enten har et godt bud på et computer-build, eller nogen som kender en god computer fra Sharkgaming.

Skal siges at jeg mest spiller League of Legends og FPS spil.
Avatar billede sessingo Nybegynder
28. maj 2014 - 00:39 #1
Jeg købte min gaming computer fra Wupti.com - mest fordi jeg fik 8 spil med og så var prisen ret fornuftig i forhold til hvis jeg skulle bygge den selv, som jeg førhen altid har gjort.

Og så var det egentlig meget rart ikke at skulle tænke over at bygge den selv og alt det med garanti osv...
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester