Avatar billede buzzlightbeer Nybegynder
23. marts 2014 - 18:00

MSI Z87-G45 brændt af?

Hej med jer,

Jeg har netop installeret ovenstående MB i mit kabinet, sammen med ny Intel cpu og 2 nye ram-klodser, samt GeForce gtx760.

Det har egentlig kørt fint en uges tid, men her i aftes, lukker computeren pludseligt ned, og er ikke til at få liv i igen. Den havde vel været startet i en times tid, og lugtede ikke brændt.

I første omgang var jeg egentlig overbevist om, at det var PSUen. Men efter at have tilsluttet det gamle MB, kunne jeg konstaterer, at den ikke fejlede noget.

Jeg konstaterer derfor, at det må være det nye MSI kort, som er stået af. Jeg har taget hele kortet ud, og kun haft CPUen tilsluttet, men der er absolut ingen liv.

Er der nogen som nogensinde har oplevet noget lignende?
Evt. Har nogle ideer til, hvad jeg kan prøve, for at fejlsøge?

Jeg har tænkt mig, at køre ud til forhandleren med kortet i morgen, men ville lige hører om folk havde nogle ideer inden, til evt at sparke liv i kortet igen.


Mvh.
Martin
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester