Avatar billede Jase-xx Nybegynder
03. januar 2014 - 18:11

Packard bell vil ikke starte.

Jeg har en packard bell easynote, nogle gange vil den gerne starte op, og andre gange tænder den, blæser går igen, men stopper så. Skærmen er sort, men jeg kan trykke på skru op og andre touchknapper øverst og så lyser de rødt som normalt, der er bare ingen startskærm og blæser kører ikk. Jeg har prøvet at tage batteri ud, tage strømforsyning fra og holde knappen inde i 30 sekunder. Jeg har ladet den køle af i en dag uden noget i, men den virker stadig ikke. Men pludselig så starter den helt fint op, indtil jeg slukker den. Nogle gange kan jeg bruge den i dage hvor den bliver slukket, men så igen, så vil den ikke.. Hvad kan dette være? Det er en bærbar.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester