07. november 2013 - 17:59 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Joomla (2.5) gøre en menu til menu-item i en anden menu.

Jeg har et antal menuer.  En af disse er 'Projekter' med et antal menu-items så som 'uddannelse', og 'samfund', og hvert af disse menu-items er videre forgrenede.
Så har jeg en top menu med menu-items såsom 'Hvem er vi?', og 'Kontakt'.  Nu er det meningen, at jeg vil flytte hele 'projekter' menuen op i top-menuen således at 'projekter' bliver et menu-item i top-menuen og projekter's menu-items bliver under-menu-items.  Billedligt sagt, jeg gør Projekter 'træet' til en gren i top 'træet'.
Jeg er klar over, hvordan jeg i Joomla flytter menu-items fra en menu til en anden, men jeg har ikke kunnet finde en måde at flytte en hel menu og gøre den til menu-item i en anden menu.
Kender nogen en løsning?
Avatar billede am2oft Praktikant
07. november 2013 - 18:04 #1
Joomla vers? og template?

Mvh
07. november 2013 - 19:20 #2
Joomla 2.5, Artisteer template.
Avatar billede am2oft Praktikant
07. november 2013 - 20:02 #3
Ups. var vist lidt for hurtig, havde ikke set at du ville flette de to menuer, tror du må igang med det manuelle arbejde.

Mvh.
08. november 2013 - 14:44 #4
Ja, jeg har måttet gøre det manuelt.  Det har taget timer - jeg har flyttet alle mine side menuer op i top menuen, i flere forskellige sprog.  Jeg troede vi var i automatiserings alderen, men det her var mere et projekt for 'håndarbejdets fremme.'
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester