Avatar billede mrpatrick Nybegynder
14. marts 2013 - 21:34

Magento hjælp.

Jeg søger en en person i Københavns området som kan hjælpe mig med at sætte mig ind i de grundliggende ting på en magento webside som faktisk er færdig lavet. Der er dog kun en tom webside. Omend vi om få dage muligvis indsætter ca. 6000-8000 varer via csv.  Jeg ønsker vejledning og hurtig hjælp til hvordan alt fungere, opsætning af kategorier, indsætning af varer, billeder, video mm.
Muligvis kun en kort periode. Muligvis en løbende proces.
Vi kan muligvis også bruge en person til at opsætte endnu en webside i et andet design, men kørende på samme database. Dette dog først når der er styr på den første del.

Jeg skal også bruge en person der kan integrere et xpos system som logisk nok skal arbejder sammen med databasen i magento, - jeg har fundet et system skal blot have hjælp til at integrerer det.
Jeg har ikke tiden til sætte mig ind i alt dette lige nu ved at læse mig til det. Jeg ville gerne indlæres direkte her i startfasen af en person der er dygtig til at lære fra sig.

Har dette job din interesse, så lad mig høre fra dig.

/patrick
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



Seneste spørgsmål Seneste aktivitet
42 min siden Poe strøm Af lurup i LAN/WAN
I går 14:46 GIF-EDITOR Af snestrup2000 i Billedbehandling
I går 14:03 Logge ind Af Bob i PC
I går 12:12 2 skærme - 1 virker - den anden siger No signal Af eksmojo i Skærme
I går 10:33 openvpn projekt Af dcedata1977 i Windows