Avatar billede gandalph Nybegynder
10. februar 2013 - 17:20

Defekt hardisk i PlayStation3

Min PS3 kom ind i et loop hvor jeg blev bedt om at reparere min system SW, og når jeg havde gjort det blev jeg bedt om det igen. For at gøre en lang historie kort endte det med at jeg formaterede harddisken ved at sætte den i en stationær PC. Efterfølgende satte jeg den i PS3 igen og PS3 formaterede disken til sit eget filsystem. So far so good... Jeg downloadede så seneste firmware fra Sonys officielle side PS3UPDAT.PUP formaterede en USB stick med FAT32 oprettede en mappe med navnet PS3, her i, i en mappe med navnet UPDATE og her lagde jeg så den downloadede system SW. Jeg beder så PS3 om at geninstallere system SW efter at have tilgået systm menuen (holde on/off knappen nede til der høres to hurtige bip eftger hinanden). Herefter tjekker systemet softwaren, men jeg ender hele tiden ud med en fejl: "No applicable update data was found. Connect storage media that contains update data of version 4.30 or later, and then press the START and SELECT buttons at the same time."

JEg fatter ikke hvad der er galt, jeg har fulgt Sonys egne forskrifter 100%
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester