Avatar billede Drovf Nybegynder
22. januar 2013 - 07:02

Kan ikke logge på trådløs internet selv om PC godt kan finde forbindelser.

Hej,
En kammerat og jeg har lige købt hver vores bærbare pc (Asus G75VW-T1408H) og den kører som en drøm, men vi har efterfølgende begge haft problemer med at koble op på andre trådløse internet, end det første vi var forbundet til....
Eksempeltvis har jeg der hjemme en ASUS RT-N56U trådløs router, som kører med operations frekvenser på hhv 2.4GHz og 5GHz, men jeg kan kun koble på den ene af frekvenserne....
Når jeg er ude og har min pc med, har jeg prøvet at koble til både andre private og offentlige netværk med WPA2-PSK sikring, (som mit eget der hjemme) men trods det at jeg kan finde netværkerne, se forbindelses styrkerne, kender forbindelses koderne og kan taste dem ind, ja så får jeg meddelelsen om, at jeg ikke har forbindelse til netværket. De selv samme forbindelser har jeg ingen problemer med at logge på med min Samsung Galaxy S2 mobiltelefon.... Jeg har prøvet et hav af opsætningsmuligheder for mit trådløse netværkskort og er løbet tør for ideer, så jeg håber at der er nogen der ude, som kan hjælpe en efterhånden meget frustreret person med at løse dette problem!!!
Pc'en kører med windows 8, 64 bit....
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester