Avatar billede Potices Nybegynder
18. november 2012 - 17:12

Fatal1ty Creative - Ingen lyd

Hej jeg har købt et Fatal1ty headset fra Creative (Mini jack). Problemet er bare at der ikke kommer nogen lyd ud. Jeg kan godt få mikrofonen til at virke, men jeg kan ikke høre noget. Jeg har Windows 7 og når jeg går ind i Lyd, kan jeg se at den er tilsluttet og ifølge computeren virker den. Jeg kan lave tests og computeren viser at der kommer lyd ud, men den når bare ikke frem til mine ører.

Jeg har tjekket om der skulle være slukket på ledningen til headsetet, om der skulle være skruet ned på computeren og meget andet, men ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre.

Faktisk er det også sådan at når jeg har mit headset sluttet til, blokerer den for alt lyd på min laptop (HP Pavillion dv8 1240-eo). Jeg har også prøvet at genstarte computeren med jacksticket i og også uden.

På en engelsktalende hjemmeside kunne jeg se noget omkring at jeg skulle afinstallere mit lyd i kontrolpanel, men jeg kunne ikke helt finde ud af hvordan det skulle hjælpe, så jeg lod være.

- Nogen der kan hjælpe?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester