Avatar billede jr_no1 Nybegynder
15. november 2012 - 10:01

TV og Surround Anlæg - lyd/billede sync

Jeg har købt nyt TV, og har sluttet det til mit gamle Surround anlæg... Jeg er løbet ind i de her tilsyneladende kendte problemer, med at billede og lyd ikke følges ad!

TV: Grundig 46 VLE 7139    BR
Surround/DVD player: JVC XV-THA55

Problemet er at billedbehandlingen i TV'et forårsager en lille forsinkelse på billedsignalet. Dette har man kompenseret for ved at forsinke lyden i TV'ets indbyggede højtalere, og i den digitale/optisk lydgang. Det betyder at jeg fint kan modtage TV-signalet med surround i sync med billede.

Jeg har dog problemet med at billedet er sent på den når jeg afspiller DVD. Problemet er at DVD/surround anlægget er tilsluttet via SCART (analog) og jeg har ved hjælp af min egen "fejlfinding" konstateret at man fra Grundigs side har "glemt" at forsinke lyden på den analoge scart ind-/udgang.

Spørgsmålet går på om der er nogen som kender en løsning på at forsinke lyden, enten via TV'ets indstillinger, Surround anlæggets indstillinger eller måske en lille anordning mellem TV og anlæg som kan klare opgaven?

Jeg vil helst undgå at investere i nyt lydanlæg...

Anyone?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester