Avatar billede hek123 Nybegynder
13. maj 2012 - 20:30 Der er 1 kommentar

Hvilken Mobile udviklings platform skal jeg vælge?

Overvejer at kaste noget energi efter noget App udvikling. Jeg er dog i tvivl om jeg skal gå specifikt efter Android eller Ios - eller nogle af de cross-over frameworks som dækker begge platforme.

Det er muligheden for at få job med App udvikling på sigt jeg tænker på. Har 20+ års erfaring i forskellige udviklings produkter, herunder Java. Med udgangspunkt i det, vil det self. være mest natruligt at fokusere på Android. Er dog i tvivl om Ios (Iphone/Ipad) har større fokus/fremtid i erhvervslivet?

Nogle relevante kommentarer?

Pfht, Henrik
Avatar billede arne_v Ekspert
13. maj 2012 - 20:44 #1
Der er al mulig grund til at forvente paen efterspoergsel efter baade iOS objective-C og Android Java udviklere i fremtiden.

Det er lidt mere usikkert med cross platform frameworkene. Men PhoneGap er nu del af Adobe, saa den kunne ogsaa vaere vaerd at satse paa.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester