Avatar billede sir_madsen Nybegynder
18. april 2012 - 13:29 Der er 1 kommentar

Updater Hybrid App

Hej eksperter,

Jeg poster dette spørgsmål under C/C++ da jeg tænker at det er her der er størst sandsynlighed for at få det korrekte svar.

Jeg skal i gang med at lave en Hybrid app, vha. PhoneGap. Jeg søger dog et spørgsmål, som bestemmer om jeg holder mig til en Hybrid app eller vælger en Web App i stedet. Spørgsmålet går på hvordan opdateringen af app'en foregår, da den skal kunne opdateres hele tiden, da der kan komme input fra brugere af den.

Jeg er med på at man i en Hybrid app skal godkendes til app store, men er det sådan det foregår hver gang der laves en opdatering, eller er det kun når der opdateres i den native del af app'en?

Mvh. Martin
Avatar billede Qobra Nybegynder
08. juli 2012 - 20:51 #1
Jeg forstår ikke helt spørgsmålet. Din app skal godkendes i app store, hver gang du laver en ny version. Hvis appen henter indhold fra din server skal den ikke godkendes, hver gang din server sender nyt indhold.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester