Avatar billede konkurrenten Nybegynder
05. november 2011 - 08:00

Hjælp, er kommet til at slette mig selv

hej

min hjemmeside er opbygget i Typolight, og det er da som sådan meget fint, så i går sad jeg og rodede med noget login system og fik da også oprettet nogle test brugere, men da jeg så var færdig med at sidde og teste, og skulle have ryddet op i de test brugere jeg nu havde lavet kom jeg til at slette mig selv.

nu har jeg så været inde på deres egen side og fundet ud af man via phpmyadmin kan gå ind i databasen og lave et nyt login, det er så der mit problem opstår,

når jeg kommer ind i databasen
lukker jeg filen der hedder tl_user op

og ved brugernavn taster jeg det jeg gerne vil have det skal være
og det samme har jeg prøvet med password, men når jeg så siger gem virker det ik, jeg har lige sat det ind de selv skriver på deres side, men der hvor jeg kan sætte det lange nummere ind har jeg ikke dem mulighed de siger man skal vælge altså den SHA1

min host er one.com

så NU mangler jeg noget Ekspert hjælp der lige kan forklare mig hvad jeg så gør.

I have lost my administrator password.
In this case, open your database administration tool (e.g. phpMyAdmin), switch to table tl_user of the Contao database and edit the record that corresponds to your Contao administrator account. Set a new password and choose the SHA1 function to encrypt the password from the drop down menu on the left hand side of the input field. If this does not work, enter the following code:

8e0107bf1c7fbeef6538dff7173aa458e7dd585e:8c37627a0e2c606189e7765The code above is the encrypted version of the password reset123, which you can then use to log into the back end.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester