Avatar billede kalleballe Nybegynder
20. september 2011 - 22:59

Forkert description tag efter URL alias

Jeg har et site der er hostet på domæne X.

Jeg har så et andet domæne Y der laver url alias på domæne X, - altså, -hvis man skriver domæne Y i browseren så loades domæne X uden at urlet skifter til domæne X.

Så lang så godt!

Jeg har så en facebook like knap og det url den skal like skal jo være domæne Y for ellers kommer brugere fra facebook ind på domæne X og det kan vi ikke have.

Jeg skriver så domæne Y i facebook LIKE knap koden.

MEEEEEN, - jeg får nu en forkert description med over på facebook væggen, - en reklame for speednames faktisk, - jeg har på fornemmelsen der er et webhotel af en slags knyttet til domæne Y som måske har en default index fil med et description tag fra speednames, - kan det være rigtigt?

vh

Godowsky
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester