Avatar billede MadsSC Nybegynder
30. august 2011 - 09:29

Datatekniker elev bortgives

Ja, som overskriften siger, så giver jeg mig selv væk fra og med april 2012.

Jeg er en 26 årig ung mand fra sydsjælland der søger en elevplads som datatekniker med speciale i programmering.

Jeg går pt på ZBC i gang med grundforløbet, og forventes færdig til april. Jeg har valgt at have ekstra programmering og server opsætning, således at jeg er bedst muligt rustet når jeg bliver sluppet ud til jer.

Jeg er oprindeligt uddannet automekaniker, og arbejdede derefter et par år som værkfører. Jeg har fornyeligt afsluttet min videregående uddannelse som Autoteknolog med et glimtende 12 tal, og nu er jeg klar til næste store udfordring.

Det er, og har længe været  min intension at kombinere min generelle viden omkring autobranchen, og især motorsportsbranchen sammen med evnerne som en dygtig programmør, således jeg kan lave mine egne tanker om til de produkter jeg føler der mangler.

Jeg håber at der er nogen på Eksperten.dk der har brug for, eller kender nogen der har brug for en motiveret og seriøs elev med start fra april 2012. Alt har interesse.


Jeg kan kontaktes på tlf:  5196 8030 hvis i har spørgsmål eller gode ideer.

Med venlig hilsen

Mads Christiansen
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester