Avatar billede Jeppe1 Nybegynder
31. juli 2011 - 00:37 Der er 1 kommentar

skolerelateret computerkøb - Eller Ipad???

Jeg skal til at have en ny computer, og min hovedprioritet er at den kan det som er nødvendigt på skolen, og at den derudover er holdbar. Den må også gerne kunne spille nogle spil. Den skal helst heller ikke blive alt for varm alt for hurtig.

Selvfølgelig er min første indskydelse at det skal være en bærbar. Er der nogen der har nogle forslag eller ved noget om nogle nuværende gode tilbud? regner med at give et sted mellem 4000 og 5000.

Fik så den "ekstra" tanke om en Ipad ville være en idé? Jeg er ikke særlig afhængig af computerspil, og mener man kan få diverse tastaturer til dem. Er det en dum idé - som jeg tror det er?
Avatar billede grenaa1 Nybegynder
31. juli 2011 - 15:44 #1
Hvis jeg var dig ville jeg nok holde mig til en bærbar da ipad har en del begrænsninger.

Prøv at se denne: http://www.laptops.dk/product_info.php?products_id=3837
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester