Avatar billede jknielsen Nybegynder
11. maj 2011 - 14:35 Der er 1 løsning

Opsætning af labelprinter i Navigator 3.56.A

Hej! Jeg bruger Navigator til et medlemsregnskab og nu har jeg så fået fat på en labelprinter Zebra LP 2844-Z og vil så høre om der er nogen der har sat en sådan op til Navigator, jeg har design modulet og jeg har manualen til printeren jeg syntes bare ikke jeg kan få noget til at blive skrevet ud... Den gamle printer brugte koder som <27> "kommando"  men Zebra bruger ^ "kommando"
Jeg kan dog ikke finde de samme kommandoer for Ny udskrift, Ny side og Ny linie Skulle der være et klogt hoved der har prøvet at kode i Navigator som ved hvor jeg skal finde de rigtige koder vil jeg blive glad.
Avatar billede jknielsen Nybegynder
25. juni 2011 - 12:10 #1
Det var der nok ingen der vidste.. så jeg lukker..
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester