Avatar billede DummeDitte Nybegynder
08. maj 2011 - 19:49

Recovered mp4 kan ikke læses

Hej eksperter,

For knap et år siden, var jeg så uheldig at jeg fik slettet en række videoer fra min daværende telefons SD kort. Særligt én af dem, var af meget stor personlig værdi.

Jeg fandt frem til et data recovery program (DDR - memory card recovery), og i trial versionen fandt jeg min tabte filer.
Jeg købte så programmet, fik gendannet filerne - men de kan ikke afspilles.
Jeg forsøgte at få kontakt til firmaet bag, men det lykkedes aldrig.

Imellemtiden blev min telefon (selvfølgelig) stjålet. Jeg har altså ikke datakilden længere. Jeg nåede derfor aldrig at afprøve andre måder at genskabe filerne, men jeg har stadig de gendannede filer der ikke kan læses.

Jeg har egentlig lagt det bag mig, men her til aften blev jeg alligevel mindet om det, og tænkte at der måske stadig var en mikroskopisk chance.

Så here goes: er der nogen af jer derude, der har ideer til hvordan man kan reparere video-filer - eller er der måske lige frem nogen af jer der kan kigge på opgaven selv?

Jeg krydser mine fingre, for det ville være så fantastisk at få genskabt de filer!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester