Avatar billede lassah Nybegynder
23. januar 2011 - 16:26

Time Capsule og Samsung UE6005

Hej,

Jeg har et Samsung UE40C6000, en MacBook Pro og en Apple TimeCapsule, og jeg vil gerne have de tre ting til at spille optimalt sammen. Jeg har tilsluttet min Time Capsule til mit trådløse internet og den trådløse backup fungerer fejlfrit.

Næste skridt er at tilslutte min Time Capsule til mit tv. Min Samsung model har ikke trådløst net, men har en LAN-indgang. Formålet med at sammenkoble de to, er at jeg gerne vil kunne høre de MP3 filer og se de film jeg manuelt lagrer på min Time Capsule, på mit tv.

Kan det lade sig gøre? Hvis ja, hvordan? Hvad skal jeg bruge til opsætningen? Umiddelbart forestiller jeg mig at det må kunne lade sig gøre med et alm. LAN-kabel, hvorefter min Time Capsule kommer til at fungere som en alm. trådløs harddisk, bare via LAN fremfor USB. Men er det så simpelt?

Kan du hjælpe?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester