Avatar billede homemicky Nybegynder
11. august 2010 - 15:37

Password klient terminal påmindelse??

Hejsa

Jeg har en sjov lille ting, som jeg ikke lige kan dreje. Det drejer sig om password på henholdsvis klient og terminalserver.

Jeg har delt det op i to scenarier.

1. For noget tid siden har vi haft et problem med at få skiftet password på bærbare pc'er, når de logger på fimaets netværks og herefter på terminalserver. Det har altid drillet og vi har sagt til dem at de lille komme ind til firmaet og få en kabel i, og først der kunne vi skrifte password.

2. Nu er det rykket nærmere, nu gælder det også brugere i firmaet, der passwordet først på fjernskrivebordet til terminalserveren, og den påminder stadig ikke på klientmaskinen.

Jeg har tænkt lidt over det, omdet kunne være et kapløb i netværket eller om det kunne være gpo politikker jeg havde overset, jeg synes det kan være lidt forskelligt... Undre mig bare over den her lille ting, som man aldrig har tid til at undersøge. Men det kender I jo sikkert :-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB

Netcompany A/S

IT Consultant

Teknologisk Institut

Udvikler til digitaliseringsteam

ALD Automotive Danmark A/S

Senior Software Engineer

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Test Manager

Octocube Games ApS

Online Programmer