Avatar billede sortsnak.dk Nybegynder
18. juli 2010 - 13:21 Der er 1 kommentar og
2 løsninger

Excel programmeringssprog

Hej eksperter,

Jeg har købt en dansk office 2007 men har netop opdaget at ikke kun UI og stavekontrol er ændret til dansk, også "programmeringssproget" i Excel er ændret til dansk.

Således skal jeg indtaste
=HVIS(A1=B1; "Ja";"Nej")
og ikke
=IF(A1=B1; "Ja";"Nej")

Jeg kan slet ikke overskue at funktionerne er på dansk. Er der nogen der ved hvordan jeg ændrer programmeringssproget? Jeg er sådan set ligeglad med om UI'en også bliver engelsk - det vigtigste er, at programmerings-funktionsnavnene er engelske! :)

Håber på snarlig og præcis hjælp... :)

God weekend.

- Anders
Avatar billede ptj_11 Forsker
18. juli 2010 - 13:45 #1
Du kan ændre det standardsprog og den standardordbog, hvis den er tilgængelig, som 2007 Microsoft Office System-programmerne bruger, til alle de sprog, der understøttes af din version af Microsoft Windows-operativsystemet. Når du har afsluttet trinnene i denne artikel, er alle sprogspecifikke indstillinger i dine Office 2007-version-programmer aktiveret for det sprog, du angiver, uanset hvornår du åbner en ny fil i Microsoft Office.

Office 2007-version bruger standardsproget i Windows-operativsystemet til at bestemme standardsproget for Office 2007-version-programmerne. Når du åbner et Microsoft Office-program, kontrollerer programmet, hvilket standardsprog der er konfigureret i Windows-operativsystemet, og bruger derefter dette sprog som standardsproget. Det betyder, at hvis du vil ændre standardsproget i Microsoft Office-programmer, skal du ændre standardsproget for Windows-operativsystemet. Hvis standardsproget i Windows-operativsystemet f.eks. er konfigureret til engelsk, er standardsproget for alle Microsoft Office-programmer engelsk. Dette gælder også, selv om du konfigurerer det primære redigeringssprog i Microsoft Office - Sprogindstillinger 2007 til et andet sprog, f.eks. fransk eller spansk.
Sakset fra hjælpefunktionen i excel 2007.
/ptj_11
Avatar billede sortsnak.dk Nybegynder
19. juli 2010 - 08:29 #2
1. Start -> Microsoft Office -> Microsoft Office Tools -> Microsoft Office 2007 Language Settings

2. Display Microsoft Office menus and dialog boxes in: English

3. Genstart

4. ???

5. Profit! :)


Tak ptj_11, for at lede mig på vej. Skriv et svar og få del i pointene. :)
Avatar billede ptj_11 Forsker
19. juli 2010 - 11:52 #3
Svar-:)
/ptj_11
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester