Avatar billede runskee Nybegynder
26. april 2010 - 14:22

Trådløs router i kontorfællesskab med "switch board".

Jeg holder til i et kontorfællesskab, og indtil videre har jeg bare fået internet via et netværksledning i væggen. Nu vil jeg dog gerne have min egen trådløs forbindelse. Jeg fandt en Netgear router billigt på dba.dk, som oprindeligt kommer fra TDC, og tænkte at den kunne anvendes til formålet.

Jeg kan godt få forbindelse til routeren lokalt, men kan ikke få adgang til internettet via den. Det er vel forkert at koble netværksledningen fra væggen til "internet" på router? Den går jo allerede fra en router i et switch board, som fordeler netværksforbindelserne. Det virker i hvert fald ikke. Og hvad gør man så?

Eller er det fordi, at router kun egner sig til tdc-forbindelser?

Ja, det er lidt svært at forklare. Men spørg lige hvis det lyder lidt kryptisk.

/Rune
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester