Avatar billede HP-cp Nybegynder
19. marts 2010 - 06:39 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Malwarebytes´Anti-Malware eller/og Super Anti Spyware

Malwarebytes´Anti-Malware Gratis version eller SuperAnti Spyware gratis, ja hvad er bedst? Kan man evt. bruge begge programmer samtidig, uden at de kommer i konflikt med hinanden?
19. marts 2010 - 06:46 #1
Velkommen til E. ...

Kan godt bruges samtidig...

Vi snakker vel om FREE versionen hvor du selv skal starte programmet ?
Avatar billede HP-cp Nybegynder
19. marts 2010 - 07:25 #2
Tak. Jo, det er de gratis udgaver. Før brugte jeg altid SAS, men nu MBAM. Var lidt i tvivl om begge to var "over-kill" eller de måske ligefrem "bekæmpede" hinanden.
Avatar billede Jensen DK Novice
19. marts 2010 - 08:03 #3
Du kan godt have begge programmer samtidig, men kun skanne med et af gangen, SAS starter op samtidig med komputeren og kører i baggrunden, hvor Malware skal startes manuelt.
Avatar billede HP-cp Nybegynder
19. marts 2010 - 09:13 #4
Inden jeg uddeler points, så kunne det være interessant at vide, om I selv bruger disse programmer. Enten enkeltvis eller begge to.
Avatar billede Jensen DK Novice
19. marts 2010 - 13:27 #5
Jeg bruger begge to, har bare været inde i opstart og deaktiveret SAS da jeg syntes at det brugte så mange resurser så opstarten af XP blev for lang, skanner en gang om ugen med dem begge.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester