Avatar billede frustrator Nybegynder
16. februar 2010 - 12:42

Rating script til PHP / Mysql

Howdy folks

Jeg står og mangler et godt, men simpelt rating-script til mit website. Eneste forudsætninger er, at det kører på PHP og gerne MySQL, da jeg senere vil bruge dataene til bl.a. at oprette diverse hitlister - plus at der skal rates på forskellige kategorier med forskellige id, så det ville være rart at kunne sortere i dem.

Jeg er ikke en programmeringshaj, og har derfor søgt i timer og dagevis på nettet, men synes ikke jeg kan finde det optimale. Jeg vil gerne have noget i stil med det, som Scope har på deres nye hjemmeside http://www.scope.dk/. Jeg HAR også gennemsøgt HotScripts, men render panden i en mur hver gang... også tit fordi, der ikke er nogen brugbar vejledning med de forskellige scripts.

Er der nogle herinde, der kan henvise til et genialt et af slagsen, som selv en simpel programmerings-analfabet som mig kan finde ud af?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester