Avatar billede sorensen_lars Nybegynder
29. december 2009 - 15:05

time capsule & apple tv

Jeg har købt en Apple TV, Time capsule sammen med min mac air.

Mit problem er at der kun er 80 gb hardisk i mac air og dermed meget begrænset plads. Jeg så gerne at alt mit musik, billeder, film ovs. lå på en time capsule evt endnu ekstern hardisk som tilknyttes timecap, men så kan jeg ikke få det vist på apple tv da alt skal køre og synkron. på itunes. ( Det er hvad jeg har fået at vide ) Jeg synes at apple tv er genialt men synes du at den sætter begrænsninger i forhold til min mac air.  Jeg har ingen behov for at have alt musik billeder ovs ligger på mac air, men det skal være muligt at komme til det når jeg er hjemme og helst også få det vist via tv.

Skal jeg skifte min mac air ud med en mac med langt større hardisk eller hvilke andre muligheder er der som kan anbefales, og hvordan kan jeg få det kørt det sammen.

hilsen

Ny mac bruger
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester