Avatar billede Danieldue Nybegynder
06. november 2009 - 22:53 Der er 16 kommentarer og
1 løsning

Nyt design!

Hej med jer!

Link: http://www.onlinebrand.dk

Jeg har haft en profil her på eksperten altid, men aldrig bedt om en vurdering herinde. Nu har jeg for første gang en hjemmeside, med mere interessant indhold:) Jeg skriver nemlig en blog og Webdesign, den er ny, og det vil i kunne se på mængden af indhold. Jeg ved heller ikke endnu, præcist i hvilken retning jeg vil gå, om jeg skal lave nogle photoshop tutorials eller om jeg skulle lave templates til wordpress, joomla, eller noget helt tredje.

Det er jo så op til mig at finde ud af. Det jeg gerne vil høre fra jer, er jeres mening om designet? Det er 3 udkast, og det er en skam jeg ikke kan vise jer de 2 første. Hjemmesiden er et resultat af 3-4 måneders frem/tilbage..

Håber i kan li den :) Men vil helst have jeres ærlige mening.
Avatar billede nissen2630 Novice
06. november 2009 - 22:59 #1
Start her:
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.onlinebrand.dk%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0


Den ser ikke specielt godt ud når man ændre størrelsen i browseren.

Det første indtryk var ellers kanon flot design.
Avatar billede Slettet bruger
06. november 2009 - 23:44 #2
WOW - jeg synes den er fantastisk - og liquid layout for en gangs skyld, yay : )

Men du vil sikkert hellere høre hvad ikke kan lide, ikke sandt  ; )


3 (meget små) ting:

Faste linje-skift i artiklerne, hvorfor ?
- jeg ved godt at det er for at slippe for meget lange linjer (svære at læse - siger nogen) - men hvis jeg har besvær, kan jeg jo bare skrumpe mit vindue lidt. Som det er kommer der (på brede skærme) enormt meget white-space.

2 pinks:
Overskrifterne (og logo) er i en flot "elektrisk pink"
- men der er kode-eksempler, i en lige lovlig nærtbeslægtet lys lilla
F.eks. her: http://www.onlinebrand.dk/blog/15-oversete-html-tags.html

Tekst-effekten i "area-selector" øverst - jeg kan godt li' selve effekten - men den er lidt malplaceret, her. Ville høre bedre hjemme i spil/kasino-sammenhæng..


Så, som sagt, bittesmå ting - som siger mere om mine preferencer end om dit site : )

- Tillykke med det !
Avatar billede ansen Nybegynder
07. november 2009 - 00:13 #3
Synes den er virkelig fed, Designet er moderne og dejligt at se på. Synes også at det passer rigtig godt til emnet :b
Har du nogle photoshop tutorials til nybegyndere?
Avatar billede emfr08ab Nybegynder
07. november 2009 - 00:30 #4
Er også vild med designet. Reklamerne forstyrer ikke, og den er bygget logisk op.

Jeg har ikke læst artiklerne endnu, men siden bliver helt klart lagt i foretrukne :) Og skriv gerne nogle photoshop tutorials.
07. november 2009 - 07:24 #5
Det er en flot side der helt tydeligt er designet af en designer. 
En af de ting jeg laegger vaegt paa som bruger af websites er at de viser sig hurtigt uden at man skal vente paa at dele af siden loader, og uden bevaegende billeder som jeg normalt synes forstyrrer naar jeg proever at danne mig et overblik over hvad det er siden vil fortaelle mg.  Din side loader rimelig hurtigt (ikke super-hurtigt, maaske kunne det optimeres).  Siden er behagelig at se paa, og teksten er rimelig let at laese, selv om graa tekst paa hvid/lysegraa baggrund kan vaere lidt traettende.  Du holder af roed-lilla?  Ikke min livret, men det giver et pift, og du bruger det uden overdrivelse.

En ting jeg soegte lidt efter var hvad siden's centrale budskab var og hvem den var for.  Man skal ned paa en underside og der soege for at finde ord som "Mit håb for denne blog er at den skal fungere som vidensdatabase inden for de emner jeg beskæftiger mig med. Derfor kan du forvente en masse spændende links og resourcer inden for emnerne: "Branding, online reklame, webdesign, brugervenlighed og søgemaskineoptimering."  En saadan information og en kort presentation ville jeg have forventet paa en fremtraedende plads paa forsiden.
Avatar billede Danieldue Nybegynder
07. november 2009 - 11:37 #6
Hej Alle sammen

Og tak for den konstruktive kritik!

Da jeg benytter joomla! CMS, har jeg ikke så meget at skulle sige hvad w3 validering angår. Da det meste HTML er genereret af Joomla!
Men jeg har selv lavet templaten, dvs. index filen osv. Og den er altså w3 valid ;) Men det vil jeg helt sikkert kigge nærmere på!
Det er også blevet et ret kompliseret setup! der har haft en del rewrites! da nye ideer blev ved med at poppe op i mit hoved!

Ja det kunne være meget fedt hvis indholdsfeltet også var liquid, men det var netop for at slippe for lange linier! Jeg går meget op i usability og ved folk alligevel kun læser 28% af ens tekster. Så jeg er lidt skeptisk med dette! Men kan ikke udelukke at det er noget jeg selv har tænkt over.

Tekst effekten er lavet med MOOTOOLS, som jeg er ret stolt over. (Er der nogle der har prøvet at trykke på logoet?)

Jeg har tit overvejet at lave tutorials til photoshop. Video eller tekst?

Jeg har arbejdet med loadtiderne, ved at flytte mine analytics scripts ned i bunden osv. Men der loades 5 js scripts. der godt kan tage lidt tid, og de skal loades i toppen. Billederne er også komprimeret så meget som jeg overhovedet kunne tillade ;)
men overvejer om de måske skal preloades?

Mht sidens centrale budskab. Så skal jeg se om jeg kan gøre noget mere ud af det! (Faktisk er teksten i top banneret i højre side, ment som forklaring. Men det kan være jeg ikke har gjort nok ud af det punkt!)

Er rigtig glad for jeres kritik. Og alt sammen er noget jeg vil se nærmere på! Og så poster jeg det nok i denne tråd igen. Så kan i jo sige om det har hjulpet :)

Vh Daniel
07. november 2009 - 15:52 #7
Med hensyn til "centralt budskab," jo jeg accepterer teksten i banneret men jeg fandt den lidt for kort og lidt for kryptisk.  Jeg soegte efter (og jeg tror mange brugere vil soege efter) lidt mere forklaring, i menneskesprog (liquid eller ej) om hvad det drejer sig om og hvorfor de ikke skal klikke videre.
Avatar billede Danieldue Nybegynder
08. november 2009 - 13:27 #8
Jamen man kunne godt omskrive teksten, det skal jeg dog lige tænke over. Det så svært at forfatte tekst :) Men er da blevet lidt bedre..
Avatar billede Danieldue Nybegynder
08. november 2009 - 17:36 #9
nissen2630 <-- Så har jeg fået fjernet alle fejlene på min side, bortset fra 2, (pga. jeg har lagt min google analytics kode i bunden af siden) Det er der vist ikke så meget at gøre ved. Men flytter jeg dem op i head delen validere min side :) Bare ærgeligt jeg ikke kan få deres logo på min side af den grund! :/

Vil du udspecificere hvad du mener med at siden ikke ser godt ud når man ændre størrelsen i browseren. :)

Arbejder mig stille og roligt igennem jeres kommentare..

Jeg har desuden fået downloaded et program til at lave video tuts med. Så i kan godt forvente nogle ps tutorials i nærmeste fremtid :)
Avatar billede emfr08ab Nybegynder
09. november 2009 - 22:26 #10
Lidt specifikt, men til det blog afsnit med free icons kunne det være fedt, hvis du kort fortalte om rettighederne på billederne. Jeg ved ikke meget om det, så jeg tør ikke bruge ikonerne af frygt for at overtræde licenser. Jeg kan se, at det er forskellige rettigheder til billederne, så måske et lille afsnit om, hvis der er noget man skal være opmærksom på, når man bruger ikonerne.
Avatar billede Danieldue Nybegynder
11. november 2009 - 12:39 #11
Når du går ind på iconfinder.com og får vist en liste over ikoner, vil du se at der ud over png og ico knappen, som starter download, også er en info.. Under info står der om det er gratis at benytte ikonet! eller om man f.eks. skal linke til den der har lavet det!

Næsten alle sammen har: Free for commercial use, nogle få af dem har så et krav om link til author.
13. november 2009 - 08:05 #12
Danieldue, hvad mener du, er tiden ikke inde til at lukke dette spoergsmaal?  Det giver god orden at lukke spoergsmaal der er besvarede (du har haft kommentarer som du siger du arbejder med,) og saa staar det ikke laengere som aabent i min liste af indlaeg.  Hvis du vil have kommentarer paa din site som den ser ud nu faar du det snarere ved at oprette et nyt spoergsmaal som alle kan se.
Avatar billede Danieldue Nybegynder
13. november 2009 - 10:50 #13
Jo helt sikkert! Vi lukker :)

nissen2630
T4NK3R
Christian_Belgien

Vil gerne dele poits ud til jer.. Som tak for Brugbare svar!

men self også tak til jer andre :) (Jeg er i fuld gang med at planlægge min første photoshop tutorial)

Tilmeld evt mit rss feed, så er i de første der ser det: http://onlinebrand.dk/index.php?format=feed&type=rss
13. november 2009 - 11:57 #14
Saa er der et svar fra mig
Avatar billede hoeks Nybegynder
14. januar 2010 - 00:04 #15
Jeg synes det ser skidegodt ud! Jeg ville dog nok vælge nogle andre farver til overskrifterne og evt. lave teksten i menuen lidt større, men det er jo smag og behag.
Avatar billede Danieldue Nybegynder
14. januar 2010 - 20:55 #16
Takker :) Jeg vil overveje det med farverne, er også ved at være småtræt af Alt det pink, det var bare lige et hit, den dag :) haha..Hvordan går det ellers med Joomlatutorials.dk får du nogle besøg? :)
Avatar billede hoeks Nybegynder
14. januar 2010 - 21:02 #17
Der er skam fint med besøgende. Har lidt over 200 dagligt, der i gennemsnittet bruger små 8 minutter på siden. Det er måske ikke så mange, men da det er en niche og alle besøgende kommer fra søgemaskinerne, så er det ganske fint.
Derudover har jeg fået en fin reklameaftale i hus og min ordrebog er fyldt op pga. reklame fra siden. Jeg åbner en webshop derinde i løbet af den næste måneds tid, hvor jeg kommer til at sælge forskellige ting.

Så ja, det går rigtig godt :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi tilbyder markedets bedste kurser inden for webudvikling

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester