Avatar billede net-base.dk Nybegynder
03. september 2009 - 11:02 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

JQuery kategori

Hej.

Er det ikke muligt at få en JQuery kategori, ved godt det er Javascript, men det er aligevel så langt fra javascript at det burde have sin egen kategori.

den kunne evt ligge under Programmering->Script->Javascript som en under kategori til javascript? eller den kunne ligge ved siden af Javascript i Script kategorien???

Er dette muligt?
Avatar billede Slettet bruger
03. september 2009 - 12:11 #1
Hvorfor skulle der så ikke også være en kategori til de andre frameworks, så som Mootools, Prototype og script.aculo.us? Der kan hurtigt komme mange underkategorier. Desuden ser jeg ikke særligt mange spørgsmål om jQuery, så jeg tror ikke kategorien vil blive brugt særligt meget.
Avatar billede net-base.dk Nybegynder
03. september 2009 - 12:22 #2
Det er meget muligt, men når man skal søge efter noget hjælp til f.eks jquery eller nogle af de andre. så ville det være rart med en kategori, og jeg formoder da at eksperten, er lavet så smart at du nemt kan lægge flere kategorier ind.
Avatar billede net-base.dk Nybegynder
27. februar 2012 - 14:21 #3
.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Alle kurser indenfor Microsoft 365 – både til begyndere og øvede.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester