Avatar billede kiiim Nybegynder
03. juli 2009 - 17:28 Der er 2 kommentarer

MSN LIVE ... ingen video på nogle kontakter

Jeg har et problem med at få webcam til at fungere mellem NOGLE folk. Vi er TRE personer der nogle gange snakker over MSN Live (to af gangen) - lad os kalde dem B, C og S for nemhedens skyld.

B kan lave videoopkald til både C og S.

C kan lave videoopkald til B, men IKKE S.

S kan også lave videoopkald til B, men IKKE C.

Når C og S prøver at kommunikere sammen, kan S godt se C, men S's webcam bliver ikke registreret ... hvilket jo er underligt, når det fungere fint når S snakker med B!!!

Er der nogen der kan gennemskue dette?

Alle brugerne har det nyeste MSN Live.
Avatar billede mclc Nybegynder
12. juli 2009 - 18:51 #1
Det lyder som et meget underligt problem. Jeg kan anbefale dig/jer at prøve Mercury. Du kan læse mere og downloade den på http://MercuryMSN.dk
Avatar billede kiiim Nybegynder
13. juli 2009 - 10:39 #2
Hej, tak for svaret. Da det dog er et forholdsvis gammelt spørgsmål, er vi kommet frem til en "slags løsning" ... vi bruger Skype nu! ;-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester