Avatar billede batz Nybegynder
22. juni 2009 - 10:21

HDMI adapter forstyrrer det trådløse internet.

Det er ikke et problem jeg skal have løst, men mere en logisk forklaring jeg leder efter.
De sidste par dage har min stationær ikke rigtig gidet og gå på nettet, og når jeg endelig kom på, var det virkelig virkelig langsomt, men på min bærbar der virkede nettet fint.
Jeg prøvet alt muligt, og til sidst i mine frustrationer formaterede jeg min computer, dog virkede det stadig ikke, så kom min far ned på mit værelse og sagde "Du havde jo fået den der adapter der i fredags, har du prøvet og bruge den du brugte før?" Så prøvede jeg og sætte den gamle i jeg brugte, og siden da har nettet fungeret fint. Synes ikke det giver nogen mening, men er der nogen der ligger inde med en logisk forklaring?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester